Waarom fietsen?

Onze jaarlijkse fiets- en marktdag wordt georganiseerd door de fietscommissie, uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Achterberg. De netto-opbrengst van deze dag is bestemd voor de aflossing van de nieuwbouw van de OGGiN te Achterberg.

De door ons georganiseerde fietstochten van de voorgaande jaren (met in 2018 550 fietsers!) waren zo’n groot succes dat we besloten hebben dat dit jaar weer te doen.

DSC02240

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fietsroute
De fietsroute zal ook nu voor een gedeelte in de omgeving van Achterberg zijn. Autowegen worden zoveel mogelijk vermeden. U fietst voornamelijk in de prachtige natuur die in deze omgeving veelzijdig is. Centrale plaatsen in de route zijn de stopplaatsen met o.a. een koffieplaats, de lunchplaats waar voldoende gelegenheid is om uit te rusten en het bezichtigen van verschillende bedrijven of bezienswaardigheden.

Autoroute
Naast de fietsroute is er ook een autoroute te verkrijgen bij het inschrijfpunt. Deze autoroute komt langs dezelfde stoppunten als de fietsroute, zodat de mensen die de autoroute rijden ook gebruik kunnen maken van de catering bij de stopplaatsen.

P1060908

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontmoetingsdag
Naast fietsen en genieten van de prachtige omgeving is het ook een geweldige ontmoetingsdag. Uit het hele land komen enthousiaste fietsers, zowel gezinnen als alleenstaanden. We organiseren tevens een markt op het eindpunt met een gevarieerd aanbod aan producten. Ook zijn er vele en leuke spelletjes voor de kinderen.

(Elektrische) fiets huren
Als u wel wilt fietsen en u hebt geen mogelijkheid om een fiets mee te nemen dan kunt u bij ons een (elektrische) fiets huren. Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat u dit aangeeft op het inschrijfformulier.

  • Fiets                   á  € 15,–
  • Elektrische fiets  á  € 25,–.

Elektrische fiets opladen
Bij het stoppunt met de catering (halverwege de route) kunt u uw fiets opladen. Neem dus gerust uw oplader mee.

Kortom, u bent van harte welkom op deze bijzondere fiets- en marktdag op D.V. zaterdag 5 september 2020!