Route

Onze jaarlijkse fiets- en marktdag wordt georganiseerd door de fietscommissie, uitgaande van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Achterberg. De netto-opbrengst van deze dag is bestemd voor de aflossing van de nieuwbouw van de OGGiN te Achterberg.                                                                                                    Naast fietsen en genieten van de prachtige omgeving is het ook een geweldige ontmoetingsdag. Uit het hele land komen enthousiaste fietsers, zowel gezinnen als alleenstaanden.

Fietsroute
De fietsroute zal voor een gedeelte in de omgeving van Achterberg zijn. U fietst in de prachtige natuur die in deze omgeving veelzijdig is. Centrale plaatsen in de route zijn stopplaatsen met o.a. rustpunten waar u iets kunt nuttigen en het bezichtigen van verschillende bedrijven of bezienswaardigheden.
Bij de fietsroute kunt u een puzzel oplossen. Deze puzzel heeft betrekking op de omgeving waar u doorheen rijdt.

Autoroute
Naast de fietsroute is er bij het inschrijfpunt ook een autoroute te verkrijgen. Deze autoroute komt langs dezelfde stoppunten als de fietsroute, zodat de mensen die de autoroute rijden ook gebruik kunnen maken van de catering bij de stopplaatsen.
Bij de autoroute kunt u een puzzel oplossen. Deze puzzel heeft betrekking op de omgeving waar u doorheen rijdt.

(Elektrische) fiets huren
Als u wel wilt fietsen en u hebt geen mogelijkheid om een fiets mee te nemen dan kunt u bij ons een (elektrische) fiets huren. Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat u dit aangeeft op het inschrijfformulier.

  • Fiets                   á  € 15,–
  • Elektrische fiets  á  € 25,–.

Elektrische fiets opladen
Bij de verschillende stoppunten is er de mogelijkheid om uw fiets op te laden. Neem dus gerust uw oplader mee.

Kortom, u bent van harte welkom op deze bijzondere fietsdag op D.V. zaterdag 3 september 2022!